BURSA PİSTİNDEKİ A-3 KOŞUYU ROMEO KAZANDI

Bursa'daki A3 koşuyu ROMEO kazandı

22 Haziran Pazartesi günü Bursa programının tek Grup mücadelesi olan A3/DHT yarış, Osmangazi Hipodromu'nda saat 17.00'de start aldı.

Bursa sezonunun 4. yarış gününde gerçekleştirilen mücadele, 4+ yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olarak 1400 metre mesafe kum pistte koşuldu.

Tamamı erkek 6 safkanın boy gösterdiği koşuyu, Funda Pamuk'un sahibi olduğu ROMEO (Oymakbeyi Jumana Tunca), jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde kazandı. Ayten Karabağ ve Melis Selçukoğlu yetiştirmesi, Melih Tezel'in antrene ettiği 6 yaşındaki doru safkan, 27 Mart 2018 tarihindeki A3 Kartepe Koşusu'nda elde ettiği zaferin ardından bugün yarış hayatının ikinci Grup koşu galibiyetini hanesine yazdırırken, toplamdaki 17. birinciliğini kazanmış oldu.

Koşuyu izlemek için tıklayınız.

Birincilik ikramiyesinin 133.000 TL olduğu bu koşuda jokeyi Kadir Tokaçoğlu ile start alan BİLDENHAN (Ateştopu - Neşe / Tulyad) ikinci olurken, jokeyi Özcan Yıldırım idaresindeki MEGA STAR (Turbo - Hekim / Druid) üçüncü, BESTEKAR (Özhaber - Suzidilara / Bilgin) da jokeyi Murat Gündüzeli ile pistten dördüncü olarak ayrıldı. Seyir zevki yüksek bu mücadelenin beşincisi ise Tolga Yıldız idaresindeki ÇALTEPE (Ayabakan - Ferayi / Şövalye) oldu.

Günün tek Grup koşusunda zafere uzanan ROMEO için bitiriş derecesi 1.35.07 olurken, farklar 3,5 Boy 1 Boy 2 Boy 7 Boy şeklinde sonuçlandı.


Okunma Sayısı: 6835

Yorumlar