11.08.2016 ANKARA ve İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ

11 AĞUSTOS PERŞEMBE ANKARA ve İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

ANKARA

İlk altılı ganyan içinde önerim olacak, en geniş hali 60TL en ufak hali 15TL şeklinde bir kurgudur. Bütçeye göre değerlendirebilirsiniz.

 

3.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 8-SARPBEY i görüyorum.

Koşuda kaliteli bir sprinter safkan olan SARPBEY i tek atıp atmamak konusunda 1 saatten fazla düşündüm. Zira starttan çıkarsa bana göre kesin kazanacak. Sebebi ise son dönemde çok daha kaliteli rakipleri yanında parlak performans sergilemiş olmasıydı. Ayrıca bu koşuda kendi kalitesine yakın isimler kaçak stilde ve birbirini yıpratacaklardır. Sprnter stildeki en kalite isim bence SARPBEY dir. Bu bakımda eğer son koşusundaki gibi startta kalmazsa 8-SARPBEY kazanacaktır. Bunun riskini alacak olanlar BANKO yazabilirler.

Start sorunu yaşaması halinde koşu karışacaktır. Bu sebeple rakip gördüğüm birçok ismi şablonuma yazıyorum.

.

4.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 9-LORD u gçrüyorum.

Bu gruptaki isimler biraz dengesiz. Bir koşu KADHAN uzak çekti bir koşu LORD uzak çekti. Mücadele olmadan farklı galibiyetler oluyor ama kazanan genelde değişiyor. Bugünde kim kazancak göreceğiz ama ben LORD u daha şanslı görüyorum.

Son iki koşusunda mükemmel form durumuna ulaşan LORD, bir önceki galibiyetinde buradaki ciddi rakibi KADHAN ve KOŞANAĞA ya uzak farkla hakimdi. Son koşusunda ise KADHAN a geçildi ama o gün hem mesafe 1200m idi hem KADHAN önde pres yemedi hem de LORD jokeyi tarafından kantarmada boğuldu. Bu sebeple son 300e gelinirken kazancak izlenimi veren LORD kantarmada boğulmasından dolayı şişerek arttıramadı, yıpranmdan son 300e gelen KADHAN da tekrardan vererek koşuyu kazandı.

Bugün ise SÖZLÜM gibi çok seri bir isimle KAADHAN aynı koşuda start alacaktır. Eğer ÇELİK kardeşler arasında genellikle olan dayanışma şikesi olmazsa iki seri isim KADHAN ve SÖZLÜM ilk metrelerde birbirini oldukça yıpratacaktır. Bu yıpranmada koşuyu kendi temposunda kolay şekilde 3.lükte takip edebilme özelliğine sahip olan LORD, bu kez usta jokeyinin idaresinde kantarmada boğulmadan son 400 geçilirken temposunu arttırıp, yıpranmış rakiplerinden liderliği alacağını düşünüyorum. Geriden gelecek olan ALTUNSARAY ve KOŞANAĞA ya da direnip kazanacağını düşünmekteyim. Bu bakımdan 9-LORD BANKOMDUR.

(Rakipleri öncelikle 5-KADHAN ve 2-ALTUNSARAY olmakla beraber 11-SÖZLÜM ile 7-KOŞANAĞA dır.)

.

5.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 7-DEMİRCENK i görüyorum.

Çime yatkın üçlü orijinli ve muhteşem eşkalli olan DEMİRCENK ciddi sıkıntılar yaşamasaydı ekibinin GR en kötü ihtimalle KV yarışlarda başarılı olmasını beklediği bir yetenekti Zira aynı ekibin bir tık daha alt seviye gördüğü BİLDENHAN çok başarılı yarışlar sergiledi.

Ciddi sıkıntıları bir nebzede olsa minimuma indirgenen safkan, son koşusunda eksik işlerine ve yetersiz olan yarış kondisyonuna rağmen başarılı bir 3.lük elde etti. Bugün artan yarış kondisyonuyla çok daha hazırlıklı olarak koşacağından, uygun kilo avantajıyla kazanabilir. Bu bakımdan kuponu ufaltmak isteyenler yada alternatif arayanlar için 7-DEMİRCENK i BANKO öneriyorum.

Rakip sıralamam 3-ÖZREİS, 2-BAHARŞAH, 5-ORMANCIDAYI ve 8-ÇUVALDIZ şeklindedir.

(Sürprizde yeri olanlar 9,4,1 i de ekleyebilirler)

.

6.AYAK:.Koşuda birçok vasat isim var. Bu vasat isimler arasında büyük yetenek olarak göze çarpan ve ilerisi için umut vadeden 1-ASALETLİ ve 3-BERATBEY ikilisinden birinin kazanmasını bekliyorum.

.

 

 

1.ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.5,6,1

2.AYAK:.1 (BLOOMY)

3.AYAK:.3,4,,,7,1

4.AYAK:.2,,3

5.AYAK:.9,5,2,6,7,10,4

6.AYAK:.7,2,3,5,4,14

 

2.ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.9,5,2,6,7,10,4

2.AYAK:.7,2,3,5,4,14

3.AYAK:.8,,3,4,1,2,5,6

4.AYAK:.9 (LORD)

5.AYAK:.7,,3,2,5,8

6.AYAK:.3,1

 

 

Z RAPORU

***.

 

 

***********************************************************

 

İZMİR

1.AYAK:.Çimdeki ilk koşusunda iyi bir dereceyle başarılı bir 2.lik elde eden 10-ILIÇLIM kan hattı olarak kuma çok daha yatkındır. Dereceli işlerini yaptığı kum pistte kan hattını da inkar etmezse kazanmasını beklemekteyim. Bu bakımdan 10-ILIÇLIM ı kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

Rakip sıralamam ise şablonumdaki gibidir.

.

2.AYAK:.Kalite kısrak 12-AMANKAYA son eksik olduğu kaba kum yarışında bile etkili olurken mükemmel form durumunda olduğunu gösterdi. Sevdiği İzmir çiminde koşunun tempolu geçmesinden faydalanarak sonlarda sert gelip kazanabilir.

Formu sükemmel olan bir diğer isim 6-OLGUNABİ sevdiği pist ve mesafede kazanma şansını yüksek gördüğüm bir diğer isimdir.

Bu ikiliden sonra koşunun sürprizini yapmasını beklediğim isimler sırasıyla 2-BESLENEY, 4-KIŞLALI ve 1-ATMACABEYİ şeklindedir.

(Sürprizde yeri olanlar 9-3-8-11 i ekleyebilirler.)

.

4.AYAK:.Kazanmasını bekldeiğim isim 2-RAMAZAN EFENDİ dir.

Klas kısrak ULYA nın tayıdır. ULYA harada GR-1 galibi PRENSES GÖKSU gibi yetenekli bir ismi daha vermiştir. Bu bakımdan RAMAZAN EFENDİ çime yatkın güçlü orijinli bir safkandır.

Koştuğu yarışlarında sonlarda sert gelip maidenden çıkamıyordu ama koşmayı öğrenip sprint mesafesini ayarlamayı başarınca önce sert bir rakibin önünde maidenden çıktı. son olarak da GR*3 koşudan 2.likle ayrıldı.

Artan tecrübesi ve yükselen form grafiğiyle bu grupta da sonlarda etkili gelip kazanabilir. Bu bakımdan 2-RAMAZAN EFENDİ BANKOMDUR.

(Diğer alternatiflere yönelip bu koşuya at yazacak olanlar 4-1 i de ekleyebilirler.)

.

 

 

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.10,,11,8,9,1

2.AYAK:.12,6,,2,4,1

3.AYAK:.4,,6,3,1

4.AYAK:.2 (RAMAZAN EFENDİ)

5.AYAK:.2,4,5,1

6.AYAK:.5,10,,2,3,6,4,1

 

 

Z RAPORU

***.


Okunma Sayısı: 8212

Yorumlar


  • Vakko

    11-08-2016 04:38

    Yedili ganyan tahmini izmir 3 10,11 Hepsi 4.doruk ali Hepsi 2,5 5,4,10

  • Rai

    11-08-2016 09:22

    Emeğine sağlık usta.

  • ARIKAN

    11-08-2016 09:49

    Tahmininiz ve yorumlarınız için teşekkürler sayın Altın KIRBAÇ....Ben ,bu sayfayı umuma açık aynı zamanda faydalı bir sayfa olarak algılıyorum. Aksi takdirde bizlere böyle bir sayfa açmazdınız .Veya düzen bozulursa ,düzen bozuk diye kapatırdınız. .Ben bu sayfadan yararlanın yoluna bakıyorum .İşimizin adı At Yarışı ...... Bu sayfayı kullanarak , yalakalık yapmama ,ispiyonculuk yapmama ,fesatlık yapmama hiç gerek yok.

  • Deha53

    11-08-2016 10:14

    Emeğinize sağlık kırbaç bey

  • bors111

    11-08-2016 12:00

    kırbacım yüreğine sağlık varol teşkkurler hrkese siteye başarılar bol şanlar.

  • Mete1973

    11-08-2016 12:47

    çok reşekür ederiz emeyinize yüreyinize gözünüzün nurunuza saglık

  • haspi filiz

    11-08-2016 15:35

    teşekkürler emeğine sağlık usta

  • Perfect storm

    11-08-2016 15:45

    Merhaba uzun suredir takip ediyorum bu siteyi ve yorum yazmadan arka plandan takip ediyorum bugun icin son ayak mosyospartakus gunuj en saglam teki ve kafadaki aslanlayada cazip bir tek olabilir Herkese bol sanslar

  • Darktranquillity

    11-08-2016 18:17

    Emeğine sağlik herkeze bol şanslar

  • Stk

    11-08-2016 21:01

    Bu gün anladımki bu LION HEART yavrularından anası kim olursa olsun büyük at çıkmaz zaten yavrularının bir çoğu eşgal olarakta çok zayıf yetersiz işte gördük bu günkü Ramazan efendi at mat değil bide bu gün bize özel üstündeki hem acele edip hemde bariyer dibine girince hiç bir şansı kalmadı zaten Türkiye\'de kime sorarsan sor bariyer dibindeki at mücadele etmiyor abi pısıyor gidiyor abi yarışların yüzde doksanını dışdan gelen kazanıyor ya bizde bir sorun var atları eğitemiyoruz yada bizdeki atların çoğu engelli yani özürlü yabancı yarışlarda o kadar yarış izliyoruz içdeki dışdaki farketmez çatır çatır mücadele ediyorlar bunları yazmamın sebebi hepimiz oyun oynuyoruz genelleme yapıyorum ayın 30 günü 30 kuponun 28 i yatıyor tutan 2 kupon ya seni tatmin etmiyor yada para vermiyor Nasıl olacak bu iş temel sorun tjk sistem içerdeki yavşaklar bu kadar net at yarışını at yarışından çıkartıp KÖR DÖVÜŞÜNE çevirdiler isteyen atını ayda 10 sefer koşturuyor isteyen sakat sakat koşturuyor isteyen veriyor MAMAYI koşturuyor isteyen kayba koşturuyor kalite zaten yerlerde bide toplasan jokey , apranti 10-15 tane Ada\'m akıllı çıkar ve çok net söylüyorum bazılarının tipini, fiziğini görseniz hayatta yazmassınız bu ne ya biz falcımıyız yada büyücümüyüz abi bu kadar handikabın içinde Nasıl olacak bu iş bu tjk denen ne boka yarıyor ya insanları Nasıl bir gözle gördükleri belli KERİZ evet bizi keriz gözüyle görüyorlar bu kadar paranın döndüğü bir sektörde ne denetim ne sistem ne profosyenel ilk yoksa bu insanlar bizi KERİZ gözüyle görüyorlar demekki ha kendi adıma beni keriz gözüyle görene BENDE ŞEREFSİZ gözüyle bakarım lanet olsun ya şu ramazan efendi yarışından sonra Nasıl Canım sıkıldı abi at yarışı diğer şans oyunları gibi değildir yani yalnız şans ile olmaz BİLGİ, TEÇRÜBE gerektirir diğer şans oyunlarından ayıranda bu iki faktördür ama şu ortamda yarışları görüyorsunuz Bilgin olsa ne tejrüben olsa ne sokayım böyle at yarışına ben

  • jorge campos

    11-08-2016 21:59

    Bu adem şen e doruka yarışında ki saçmalıklarından ceza verilmezse yazıklar olsun komiserler kurulu denen kuruma bu kadar laubalilik olur mu at iyi çıktı çeke çeke grubun 5 boy gerisine düşürdü içerden geldi hakim oldu ayırıp kolay kazanacağına rakip bekledi sprintini tutturmuş gelen külünkoğlunu kolay geçebilecekken yarışı kaybetti 20 yıldan bu yana at yarışı oynarım ama 2009 dan sonra o heyecan kalite düzgünlük artık iyice kayboldu kimin kimi geçtiği hangi jokeyin ne yaptığı belli değil bu şansla beraber bir gözlem ve değerlendirme oyunuydu eskiden ama şu an tamamen şans oyunu oldu topu bir numaraya koyuyoruz ve bekliyoruz çarkın dönüşünü ama o çarkta artık sadece kendine dönüyor!

  • daredevil

    12-08-2016 02:53

    jorge campos 10 numara bir yazı olmuş bence . Özellikle artık kendine döndüğü yönünde... Bende 25 seneden fazladır işin içindeyim aynı görüşteyim. Tüm düşüncene imza atarım. Sırf bu ve benzeri sebeplerden artık YARIŞLARDAN soğudum, belki iki aydır oynamıyordum. Bugün zevkine kupon yaptım; Üstatlardan faydalanarak ama yine kustum. En iyisi akıllı yarış severin öncülük ederek bu oyunu oynamaması ve arkasındakilere örnek olmasıdır. Ondan sonra bakalım ne yiyecekler.. Bugün itibariyle karar verdim, Eylüldeki uluslararası yarışlara oyun yapacağım ve haricinde bu sene oyun yaparak oyuna gelmeyeceğim. Yazık bu emeklere bu insanlara… Dünün bebeleri bizimle alay ediyor ve bunlara DUR diyecek bir tane KURUM YADA ŞAHIS yok. Herhalde Şans topuna falan özeniyor bunlar… SON OLARAK: GÜNDE 5 DEĞİL 15 ALTILI KOYSANIZ, 155 7G KOYSANIZ KENDİNİZ OYNARSINIZ ARTIK EY TJK DENEN DERNEK.! AKILLI OLUN, ESKİLER BİTTİ Mİ SİZDE BİTERSİNİZ. ..YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR ! SİZİNKİ İYİ DAYANDI BENCE..  BU ARADA, EMEKÇİLERE TEŞEKKÜRLER...

  • asilkan77

    12-08-2016 03:04

    dorukali ye binen adem şen aptalına bizde güvenip tek atıyoruz adam gerizekalı jokey falan degil salağın önde gideni daha yarışın bitmesine 100 metre var geri zekalı atı rolantiye alıyor artislik yapıyor buna cocuga nasıl at veriyorlar hayret remen aptal bu cocuk şerefsizim at ondan daha akıllıydı