AÇIKLAMA

.Bugün için tahminlerimiz maalesef olmadı arkadaşlar. Bizleri yıllardır bilirsiniz, düzenli şekilde tahminlerimi verip bizi seven kardeşlerimize elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışan bir ekibiz. Eğer bir gün bir tahminde aksama varsa bilin ki sitede çok ciddi bir sıkıntı olmuştur, yada ölümlü dünya olduğunda üçümüzden biri vefat etmiştir.

Bugünkü tahmin olmama sebebi sitenin yazı ekleme kısmının disk alanının dolmuş olmasıdır. Site açıldığı ilk günkü tahminlerini dahi halen içerisinde bulunduruyor. Gelen yorumların hepsi onlara verilen cevapların her birisi halen kayıtlı duruyor. Geçmişe dönük verileri silmediğimiz için bir yerden sora veri alanı doluyor. Bunun karşısında ya bu geçmiş verileri sileceksin yada veri alanı satın alacaksınız. Biz geçmişimizde kalsın diyerekten hep veri alanı satın almayı seçtik. Bugünde bu veri alanın dolmuş olmasından dolayı tahmin ekleme kısmına, yapılan yorum onaylayıp cevap verme kısmına giriş yapamadık. Bu sebeple de gelen mesajlarınız cevapsız, sorularınız karşılıksız kaldı.

Bu durumun baş sorumlusu olarak bizler olduğundan sizlerden bugünkü durum için özür diliyoruz. Tabi bizde bu konunun ilgili kişisi olan arkadaşımıza gereken uyarıyı yaptık, zira geçen senede bu gibi bir olayı yaşatmıştı bizlere.

Bizimde elimizde olmayan bu sorunu yaşattığımız için tekrardan özür diliyorum. Bugün tahmin olmayışından dolayı herkese 1er gün ek süre ekleyeceğiz.

.


Okunma Sayısı: 1669

Yorumlar


  • 06-01-2017 18:13

    Sağlık olsun üstadım merak ettik sizleri neyse ki teknik problem varmış saygılar.

  • hak_cak

    06-01-2017 21:19

    Caniniz sagolsun

  • turbilans

    06-01-2017 22:55

    Sizin canınız sağolsun. Bu iş zevk işi he ikramiyede alırsak kaymagi olur,kendi adıma ben para kazanmak için oynamiyorum,tuttuğumuz tekin gelmesi beni mutlu ediyor.saygilarla tüm yarisanalizi ailesine bol şanslar...