23.05.2017 ANKARA ve KOCAELİ ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ

23 MAYIS SALI ANKARA ve KOCAELİ AT YARIŞI TAHMİNLERİ

ANKARA

7li ganyan ve 7li plase oynayacak olanlar için 1-GEÇGELANNA yı öneririm.

1.AYAK:.Son koşusunda beklenilenin altında koşan 3-HOY HOOY bugün son kötü koşularının izlerini silmeye çalışacaktır. Performans olarak grubun öndegelen isimlerinden olduğundan ilk şansı veriyorum.

Son sürpriz 3.lüğü ile dikkat çeken 2-GAZİBATUR özellikle yağışlı havalarda çok dah etkili olacak izlenimi veriyor. Artan form durumuyla kuponlara yazılması gereken bir diğer isimdir.

Kumcu bir anneye sahip olan yüksek potansiyelli 12-ZİŞANIM beklenilenin çok altında koşmaktadır. Çime çıkan safkan beklenenin oldukça üzerinde performans sergileyerek anne kardeşlerinin aksine kumdan çok çimde daha etkili olacak ışığı verdi. Artan form grafiğiyle birinciliğin en güçlü adaylarından olacaktır.

Neredeyse hemen her tayı ile adından sözettiren TOROK un uzun mesafeye olan yatkınlığıyla ön plana çıkan bu koşudaki tayı 4-MÜLTECİ artan form grafiği ile lehine mesafede şansı yüksek bir diğer isimdir.

.

3.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 5-DRIVE FASTER ı görüyorum.

Daha önce bu safkan hakkında ben ve ekip arkadaşlarım birçok kez çok detaylı açıklamalrda bulunmuştuk. Zira son koşusu öncesinde banko önerirken şu yorumları kullanmıştık.

"İlk koşusunu İstanbul arenasında çok kolay şekilde farklı ve dereceli kazanınca dikkat çekmiş GR atı olması gözüyle bakılıyordu. Hatta bu at Türkiye ye fazla diye düşünen ekibi yurt dışında da at koştuğundan safkanı İngiltere ye yolladılar ve orada dahi başarılı olmasını bekledileri. Hayatının 2.koşusunu İngiltere de koşan safkan başarı elde edemeyince oradaki antrenörünün de önerisiyle yeniden Türkiye ye getirildi. Burada o ön görülen çıkışını yapamadı. Tabi bunda ciddi sıkıntılar yaşamasınında payı büüyüktü. Ancak çok yüksek bir potansiyel olduğu kesindir.

Geçen yaz sezonunda katıldığı son çim koşusunda çok kötü koşunca geri alınıp sıkıntılarıyla uğraşıldı. Giderilen sıkıntılarının ardından Adana da kumda kondisyon kazanma amaçlı bir yarış koştu. Bu koşusu sonrasında çıktığı son Adana çimindeki yarışında bugünküne göre daha sert rakipleri ile start almış ve başarılı bir 3.lük elde etti. Bu 3.lüğünde geçtiğimiz cumartesi günü Ankara da koşulan GR koşuyu kazanan ORADINARIO ve aynı GR koşunun favorisi DEDEMŞAH ı arkasında bırakmıştı. Bu da gördüğü yarışlarıyla formunu yükseltmekte olduğunu göstermektedir.

Bugüne baktığımızda, hayatı boyunca çimde koşabileceği en uyun görünümdeki rakipleri yanında üstelik kilo avantajıyla start alacaktır. Hem kısa çime yatkın, hem yüksek kondisyonda, hem yüksek potansiyelde, hemde uygun kiloda. Tüm bu bütünlemeye sahip avantajda başka bir rakibi olmadığından DRIVE FASTER ın özlediği galibiyete ulaşmasını bekliyorum."

Bu yorumumu yaptığım koşusunu çok kolay şekilde kazandı. Olumlu yönü olarak da artık 4-5 gibi konumlarda sertlik yapmadan sakin şekilde bekleyip düzlükte ise arttırabilmeyi öğrendiğini gördük. Kazanırken oldukça sermayeli ve diri oluşuyla bir sonraki koşusunda da kazanır izlenimi vermişti. Bugün çoğunluğu uygun olan rakipleri yanında ideal pist ve mesafesinde start alacak olup birinciliğin en güçlü adayı olarak görüyorum.

Bu bakımdan 5-DRIVE FASTER i kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

Aslında DRIVE FASTER bir sonrakine de handikap koşarsa tek olur notunu yazmıştım z raporunda ama bu notu yazdığım bir diğer isim 12-CANT TOUCH THIS de bu koşuda start alıyor.

Son koşusunda bir müddet aradan sonra koşan safkan düzlüğü en geride dönmüş, viraj üzerinde ciddi şekilde kapanmış ve bundan dolayı oldukça dezavantaj yaşamıştı. Çok geç açık bir kulvara çıkabilen safkan için iş işten çoktan geçmişti. Sonlarda diri gelip 5.olması dikkat çekmişti. Bu talihsizlikleri ve bir süre aradan sonraki ilk koşusu olmasından dolayı bir sonraki koşusunda kazanır notunu düşmüştüm.

Bugün çok sert bir rakip ile start alacaktır. Ancak uygu  kilosu ve Müslüm ün genelde Ahmet Çelik ile olan lütünde galip gelmesi gibi avantajlarından dolayı çekinip 12-CANT TOUCH THIS i de yanına ekliyorum.

.

5.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 1-MARISSA yı görüyorum.

Kumun etkili kısraklarından olan MARISSA özellikle kum pistte ve dişi gruplar için jenerasyonun en güçlü dişi safkanlarından birisidir. Kariyerindeki birçok KV galibiyetide bunu doğrulamaktadır.

Son katıldığı ağır kilo ile koştuğu çim yarışını ölçü almıyorum. Bugün çok uygu bir grupta ideal pist ve mesafe aralığında koşacaktır.

Her türlü stilde koşabilme özelliğine sahip olma avantajıyla koşu gidişarı ne olursa olsun duruma göre taktiğini belirleyebilmektedir. Zira yeri geldi sert tempoda kaçtı, yeri geldi ön grup arkasında 3-4 gibi bekledi, yeri geldi en geride bekledi.

Rakipleri içerisinde aşırı sert bir rakibi olmadığından yüksek potansiyelini koşuya yansıtarak 1-MARİSSA nın kazanmasını bekliyorum. BANKOMDUR.

(Rakip sıralamam 6,8,2,4,3 şeklindedir.)

.

 

 

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.3,2,12,4

2.AYAK:.4,7,12,11,8,1,2,,3,9

3.AYAK:.5,,12

4.AYAK:.3,8,1,5,4,,2,7

5.AYAK:.1 (MARISSA)

6.AYAK:.3,6,7,8,4,2,1

 

 

Z RAPORU

***Şablonumda en çok ilk ayaktan çekniyordum sebebi depek ısınamadığım umut vermeyen atların koşmasından dolayıydı. Nitekim uzun süre aradan sonra piste çıkan CAPILANO kazandı. Aslında annesi JAKLIN klas bir attı ve bundan dolayı CAPILANO geçmiş dönem performansında ekip olarak yazmışlığımız bulunuyor ama bugünkü kurguyu bir tekle oluşturduğumdan malesef eledim. Kazanarak güne sürpriz bir başlangıç yaptırdı.

 

Bir müddet aradan sonra koşan SOCRATES uygun rakipleri yanında kazanmayı başardı. En son çimde 3.olurken CROSS FIRE gibi bu senenin GAZİ şampiyonluğu için adı geçen önemli bir ismin yarım boy gerisinde kalmıştı. Bir süre aradan koşmasından dolayı çok fazla güvenemedik. Ancak mükemmel padok görüntüsüyle klasını yarışa yansıtıp kazanmayı başardı. Gerş grup vasatı aşanamayn isimlerdendi.

 

Çok güvendiğim isimler arasında olan DRIVE FASTER düzlükte kapanmasına rağmen önü açılır açılmaz bir anda uzayarak kazanırken handikaplara fazla olduğunu gösterdi. Bugün tek atmadım sebeplerinden biris takip atım olan CANT TOUCH THIS ve geçen haftaki altılıyı örnek almış olmamdı. Zira geçen hafta Ankara da da çok benzer şablon verdim. O gün 3.ayak MASALCI tek 5.Ayak BORDONARO tekti. Diğer ayaklar dolu şekildeydi.O gün MASALCI rakip gösterilem ÖMER FARUK a geçildi ve 5te kalarak 1.000TL yi kaçırdık. Bugünde baktım kurgum aynısı olmuş. Bu sebeple vazgeçip 3.ayağa rakip gördüğüm ismi ekledim. Bu büyük bir hataydı. Zira bu hatayı yapmasaydım ilk ayaktan yatmazdım. Zaten şablounm ortada iki bankolu oynansa bu kuponda daha nereye at yazılabilir ki. Pek tabiki de ilk ayağa. Nasip diyip yanlış karar diyerek geçtik.

 

4.Ayakta çok tuttuğum LOST ON YOUNinatçı yapısıyla kazandı. Yine şans verdiğim isimlerden TOPÇU OĞUZHAN da 2.oldu. gelseydi 20 ganyanla ciddi bir sürprizi yapmış olacaktı. Uzun çimde takibe devam.

 

5.Ayakta grubun klas ismi MARİSSA son 200e kadar çok kolay geldi ve her metrede kazancağını hissettirdi. Ancak gruba hakim olduktan sora tık diye durdu. Geçenlerde PAMUK NINE ye de bu şekilde geçildi. Belli ki artık kısa sprinter olmuş yada bir sıkıntı var çözülmesi gerekli.

 

6.Ayakta son koşusunda bankom olan BATINHAN kazandı. 300.000TL bedelle alınması ve kumun GR-1 düzeydeki şampiyon safkanları DEMİRDÖVEN ile HIZLITAY ın öz kardeşi olması sebebiyle birçok kez çok güvendim. Ancak nankör bir hain olduğunu gösterdi. 2 koşu önce buradaki eşek GÖKNAZGÜLÜ ne geçilirken bizi 5te bıraktı ve üstelik daha cazip konumdaydı. Ancak g..tünden ballı olanlar karacahil şanslarında BATINHAN ı yazmayıp GÖKNAZ GÜLÜ yazarak kazandılar, biz 5te kaldık. Son koşusunda yine tek attım yorumlarımız halen kayıtlı duruyor. Ama o günde çok farklı şekilde mağlup olunca lanet olsun sana diyerek peşini bıraktım. Bakın görüyorsunuz bugünü. Sanki nispet yapıyor yaona ayar oluyorum. Yeminle KARTALBABA kazansa zerre umrumda olmayacak ama hep mi tesadüf arkadaş. Kazanacak atlar biz yazınca kazanamıyor bir yarış sonra tak içerde oluyor. Lanet olsun arkadaş ya diyip beddua edeceğim ama neyse diyip sineye çekiyorum. 

 

Sonuç olarak görüyorsunuz iki tekimiz var takip ettiğimiz atlardan vaz geçtiğimizden 5.000TL den oluyoruz yazık başkada bişi değil..

 

 

***********************************************************

 

KOCAELİ

7li ganyan ve 7li plase oynayacak olanlar için 2-GONCANUR u öneririm.

1.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 3-KARA SÜLO yu görüyorum.

İstanbulda da takip listemizde olan bu safkanı da bir.ok kez ön plana çıkarttık. Henüz kazanamadı ama maiden gruplara göre daha sert olan son uzun mesafeli sentetik yarışı ve bir önceki Kocaeli yarışını buradaki rakiplerine kıyasladığımız zaman çok daha ön plana çıkmaktadır.

Bugün ideal pist ve mesafe aralığında uygun bir grupta koşacak olma avantajına sahiptir. Devam eden mükemmel form durumu ve yüksek potansiyeliyle koşuya ağırlığını koyması halinde galibiyete oldukça yakın görüyorum. Bu bakımdan 3-KARA SÜLO yu kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

Bana göre tek sıkıntı olabilecek isim 10-KANAFANI dir.

Yüksek potansiyele sahip bir isim olmasıyla dikkat çekmektedir. Bazı sıkıntılarından dolayı 10 ay aradan sonraki ilk koşusuna çıkacak ama yeterli hazırlıklarıyla dinçlik yarışı yaparak tehlike yaratabilir. Risk oalmak istemeyenler ekleyebilirler.

.

5.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 2-DATOME yi görüyorum.

Kum pistte büyük başarılara imza atmış dönemlerinin en üst düzey dişi safkanları olan birçok KV-GR koşuda başarılı olmuş GÜLENGÜL ile MAMMA MIA ile anneden kardeş olması sebebiyle DATOME çok yüksek potansiyeliyle dikkat çekmektedir.

İstanbul arenasında sentetikte 2.liği bulunan safkanın bunun dışında koştuğu diğer 3 yarışında da pek başarısı yok. Ancak kan hattı olarak kaba kumda çok daha etkili olacak potansiyele sahip olduğundan ilk kez çıktığı Kocaeli kumuna çok iyi uyum sağlamasını bekliyorum. Beklediğim bu uyumu sağlarsa yüksek potansiyeliyle maidne veda edebilir. Bu bakımdan kuponu ufaltmak isteyenler 2-DATOME yi BANKO yazabilirler.

Kaba kumda çok daha başarılı olan ENDURANCE ın tayı olan 5-MEGAFORCE ve kum pistin efsane isimlerinden VELOCIRAPTOR un anneden kardeşi olan CARLY BABY nin tayı olan 4-HASTAG ilk kez çıkacakları kaba kuma yatkın kan hatlarıyla en ufak hatada devreye girmelerini beklemekteyim.

.

6.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 2-EMBIRHAN ı görüyorum.

Kısa orta mesafeli kum yarışlarına yatkın üst düzey kan hatlı üst düzey performansa sahip kalte bir safkandır İlk metrelerde tempoya çıkıp fazla rahatsız edilmezse GR koşu dahi kazanacak güce ve inatçı karaktere sahiptir.

Bugün ideal pist ve mesafesinde, dişine göre rakipleri arasında start alacaktır. Startla beraber öne sarkması halinde bu rakipleri yanında çıktığı gibi bitirebilecek güce fazlasıyla sahip olduğundan kazanmaya bir hayli yakın görüyoum.

Bu bakımdan 2-EMBİRHAN BANKOMDUR.

(Rakip sıralamam 1-5-3-9 şeklindedir.).

 

 

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.3,,10

2.AYAK:.10,9,12,4,13,8,3,2

3.AYAK:.2,5,6,,4,1,3

4.AYAK:.8,1,3,2,4,9,5,6

5.AYAK:.2,,4,5

6.AYAK:.2 (EMBİRHAN)

 

 

Z RAPORU

***Kocaeli de ilk ayaktan yatarak güne başladık. Kazanan safkan plase atlardandı. 3.4.at olarak şanslı gösteriliyordu. Ama ben bu uyuz eşeği hayatta yazmazdım. Adı bi kere uyuz arkadaş. ÇIKOK YASINBEY diye bir ismi atına nasıl takarsın arkadaş ya. Bı buna bide AKYAZILI bilmem ne diye başlayana uyuzum oldum olası. Zaten bakın bu eşek doğru dürüst benim kurgularıma girmemiştir. Kazanınca 3.4.at olmasına dediğim şu oldu hayatta yazmazdım. Bizi az çok tanıdınız, eğer bir ışıklı koşusu varsa yada kan hattı yüksek potansiyelse asla ıskelemeyız. Yerimiz olmaz kurgumuza sığrıdamayız o ayrı. Tıpkı bugün Ankara ilk ayak kazanan at gibi. Orda da kazanan atın annesi klas kısraktı at eklesem kesin yazardım. Ancak ikinci olan at daha şanslı isimlerden gösterilse de hayatta yazmazdım. Burda da yalan yok eğer 2.olan NEON KNIGHT gelseydi çok üzülürdüm. Zira ben kaba kuma yatkın ve İStanbuldan gelen atları kolay kolay Kocaeli kumunda ıskalamam. Bu şablonlarım incelediğinde de görülür. Ancak en son KARASÜLO dan farklı mağlup olunca eledim. Kazansa üzülürdüm ki altılı da 100.000 i geçerdi gelseydi. Ayrıca koşuda dıştans print atsa biraz daha sert bir binicisi olsaydı da kesin kazanırdı. Son 200de BADIŞOĞLU nun kamçısını geriden gelen NEON KNIGHT ın kafasına doğru sallaması da bence protestoluktu. Açık konuşayım benim atıma yapsaydı onu orada linç ederdim. Lan fesat kendi atına baksana ne benim ata kamçıyı çekiyon diye olay çıkartmıştım bile. Her neysebir sonraki kocaeli kumunda takip.

 

2Ayakta kazanan TOYGAR ın son yarışını hatırlıyormusunuz diye başlayayım. Ogün 5 te 5 diyerek son ayağa gelmiştik ve TOYGAR tekimizdi. PARLAN kazandı TOYGAR ortalıkta görünmedi. Z raporunda da yazdım bunlar şikemi yapıyor ne yapıyorlar arkadaş bir at padoğa bu kadar mı rezalet gelir ya. Ne yaptın ne ettin. Odun mu taşıttın ata aq diye bastım kalayı. Sonuç olarak da hiç görünmedi farklı şekilde 7.oldu. Bugüne bakın görün. PARLAN ı ve daha birçok kalite atı birden nasıl geçiyor sert sprintiyle. Olacak şey değil arkadaş ya. Bize mi garezi var herkesin nedir anlamadım. Tesadüf diyelim hepsi mi tesadüf diyesim geliyor. Tek veriyorum kazanması gerekeceği yarışlar ama ogün yok, bir yarış sonra daha sertlerinin de bulunduğu grubu geçiyorlar. Anlamadım ben bu işten birşey.

 

3.Ayakta kazanan MISTER RAIN de TOYGAR gibi. Bakın son koşusuna bankomuz. bugün kazanıyor. Sonlarda mermi gibi gelip kazanıyor hemde. Artık defalarca başımıza gele gele tecrübe sahibi olup alışıyoruz bunlara.

 

4.Ayakta kazanan BAVİ REŞ bir yarış önce z raporunda Eyüp kardeşim yazmıştı. Mal Akın yerine daha sert bir binici alsa ata inansa kesin kazanmıştı demişti. Son Gr-2 yarışın ardından bir alt kademedeki ilk yarışı burası ve kazanıyor. Son 800e doğru YILDIZHAN STAR da faule maruz kaldı yoksa daha etkili olabilirdi.

 

5.ayakta Milleti dolandıran eşeği boyayıp at diye yutturanlar 3-DIVINE BOY u %44 ile AGF çıkartmış. Kumu güçlü olan 3 at vardı ve iki tanesi ilk ikiyi tamamladı. Normal sonuç. Ancak nasıl bir etkileri varki millete eşeği at diye yutturup bide %44 oranla oynattılar ona takıldım kaldım. Neyse biz gerçekleri göstererek elimizden geleni yaptık diye düşünüyorum.

 

Son ayakta EMBİRHAN ın jokey alenen koşuyu satmıştır. Yada hayati bir hata yapmıştır. Bu komiserler kurulunun başına da odunları koymuşlar attan anlamadıkları için gariban çovukları eziyorlar. Gidiyorlar tuta tuta gelip teşviğe cevap vermeyen ciğersiz atlara binen aprantileri köşeye kıstırıp sözde şov yaparcasında 3-5 ay cezayı kitliyorlar. Zaten attan anlasalar onları yapmazlar. F.HİM S.AKTAŞ bunlar hep odundan farkı olmayan komserler yüzünden ceza aldılar. Asıl cezayı EMBİRHAN a binen V.YÜCEL e vereceksin. Kardeşim tama atın startta kaldı stili dışında koştu da. Sen son 300e gelirken kaç boy geridesin neyine güvenip halen elde tutuyorsun atını. Daha ön grubu yakalamadın. Hakim felan değilsin, şu rahatlığa bak ya. Sen düzlüğe çıkarçıkmaz teşvikleri yapıp ön grubu yakaladığın gidi farkı açmaya bak. Hani EMBİRHAN ı bilesek kısa sprinter ondan tutuyor dicezde, at .ok inatçı karakterli tempo atı sen neyin kısa sprintindesin. Bana göre alenen koşuyu satmıştır. Zira teşvik yaptıktan sonra etkili geldi fotodan 2-3 adım sonrada BAYDARŞAH ı transit geçti. Cezayı keseceksen bunlara kesceksin ki cin olmadan adam çarpmaya kalkmasınlar.

BAYDARŞAH da sonuç itibariyle yazmayı düşündüğüm atlardandı. Ancak teki burdan kullandığımızdan şablona ekleyemedik. Her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. iyi ki de ÇİKOK YASİNBEY kazanmış zira 2.olan at benim oyun kurgumda hep yazdığım tarzda yani kaba kuma yatkın orijinli ama hiç kumda koşmamış İstanbul arenasından gelen bir safkandı. eğer o gelse en az 100.000 verirdi bende yine uykusuz bir gece daha geçirirdim.

.


Okunma Sayısı: 3676

Yorumlar


  • mikail yılmaz

    23-05-2017 11:05

    Üstat hangi program hoşuna gitti ona göre oynayalım

    Nalkapon Tarafından Yorumunuza Verilen Cevap


    Nalkapon

    2017-05-23 12:27:58

    Kocaeli

  • KURTARN

    23-05-2017 15:20

    Emeğine sağlık nalkapon...Ankara ikinci ayak da 10 numarali Aysunaz i sablonunuzda göremedim. Hiç tutmadiginiz için mi veya sablonda yer kalmadigindan mi? Yoksa ozel bir sebebi mi var? Rica etsem kisa bir yorum yazabilir misin?

    Nalkapon Tarafından Yorumunuza Verilen Cevap


    Nalkapon

    2017-05-23 16:50:11

    Tutmadığım için yazmamıştım

  • KURTARN

    23-05-2017 15:21

    Sehven 10 numarali Asunaz i Aysunaz olarak belirtmisim Özür...

  • KURTARN

    23-05-2017 21:56

    Açıklama için teşekkürler nalkapon sağlıcakla kal...

  • THE BEST

    24-05-2017 01:39

    Helal Hoca çok iyi z raporu , bugün işim yoktu gibi.. Takıldım şablonlara . valla yalan yok kocaeli 1 tane 4 lü ankara 5 tane 4 lü alabildim . Hani verdiğimi biraz fazla ile diğer oyunları çıkarınca alabildim. Ama kısmet işi. Özellikle Kocaelinde 2. ayak ve 5 .ayak süpriz beklememe rağmen cesaret edemeyip tek vuramayınca altılıdan oldum. şişire şişire bulduğum 4 lü akıllara zarar oldu ... Kısmet işte. Emeğinize sağlık . tüm görüşlerine katılıyorum. Özellikle embirhanın jokeyi istese baydarşahı havada karada geçerdi. öyle olsaydı 2 5 li 5 tane daha 4 lü bulacaktım. :) Kısmet işi. Dün akşam hiç oynamadığım urfa ya saldırdım 2 kupon altılı son ayaktan yattı. biri 135 tl biri 48 tl. kalan küsüratla son ayak için 5 li yazayım dedim zira son ayak tam yazamadım şişirdiğim için.. 6 tl ye 1800 küsür buldum. Gelde çık işin içinden,. Yaklaşık 200 tl ye 2 altılı son ayaktan yatıyo. 6 tl ye 5 li alıyorum. Nasip kısmet hocam başka bi şey değil. Kim ne kurarsa kursun . Şans oyunu işte ... Bu arada 135 lik 6 lıda 2 buğracan tek hani.. 6 tl lik 5 lide 3 atla giriyorum :) kontrya gidiyorum ya :) son ayak harici tek tek yaz deseler tek tek yazcam hani o derece. son ayak 5 tane at tutuyorum. 3 ünü yazabildim. 2 altılıda da. 5 geldi 5 li dediler :) Sağlık sıhhat olsun hayatta takılcak bi şey yok. çalışmalarınızı çok beğeniyorum. Ama her şeye rağmen bizim ülke yarışlarından artık nefret ediyorum. Zira adamların kurduğunu bulmaca gibi bulmaya çalışıyoruz işte :) Sağlıcakla kalın. Herkese bol şanslar.

  • THE BEST

    24-05-2017 01:48

    akılda kalmasın buda altılısı.. diğerini hiç yazmayım. Düşünüyorum neden diye ama işte nedeni at yarışı. 30 senedir neler neler geldi gitti.. Hepimiz için aynıdır. Kısmet be Hocam. Bugünde aynı . 4 lü olduğu için yazmaya gerek yok. Ama hata yapmasam olurdu işte.. Ya kısmet ya nasip demişler. kalın sağlıcakla.. Emeğinize yüreğinize sağlık..

  • THE BEST

    24-05-2017 02:01

    Bir şey daha aklıma geldi. ben şimdi tecrübeyle sabit çok uzun zamandır oynamadığım urfa da bir başarı yakaladım ya hasbel kader. ilk yarışına yine oynarım şimdi bu vesileyle ama ne verirsem hepsi gider. tekrar nefret ederim :) Bu iş böyledir hani :) Heves işte, ama bile bile oynucam yani :) yapcak bi şey yok. iyi geceler.

  • Cemalg

    24-05-2017 10:25

    Üstad;F-A858-26BF-5DCC nolu bilete istersen bir bak. Kocaeli, ilk ayak sekiz at var,eküriler yok, altılı tamam. Ben de senin gibi o atlara uyuz olduğumdan yazmadım. Altılı gitti.Sağlık olsun,sana güveniyorum. Olacak İNŞALLAH. Kendinize iyi bakın.Edirne\'den sevgiler.