06.10.2018 İZMİR (TUTTU - 4,813,63TL) ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ

6 EKİM CUMARTESİ İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

İZMİR

7li plase oynayacak olanlar için 5,7,6 öneririm.

1.AYAK:.Çok acayip bir program var. 1.2.6.ayaklar öyle denk gelmiş ki tamamen karambole artık kim formunda ise o kazanacak. Anlık forma göre farklı performanslar sergileyenler, kalabalıktan dolayı keskin virajlı İzmir çiminde trafik sorunlarınında olma ihtimalinden koşu her türlü ihtimale açıktır. Bu sebeple çok at yazıyorum. Sıralamam şablonumdadır. Hiçbirisini eleyemediğimden şablonun miktarına göre eleme yapmadım. Dileyen beşli ganyan oynayabilir, alternatif teklere yönelebilir yada sıralamaya göre at silebilir. Şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır. (Üç ayak içinde yorumum aynı olacağından bu üç ayak için benzer cümleleri kurarak geçiyorum.)

.

2.AYAK:.Çok acayip bir program var. 1.2.6.ayaklar öyle denk gelmiş ki tamamen karambole artık kim formunda ise o kazanacak. Anlık forma göre farklı performanslar sergileyenler, kalabalıktan dolayı keskin virajlı İzmir çiminde trafik sorunlarınında olma ihtimalinden koşu her türlü ihtimale açıktır. Bu sebeple çok at yazıyorum. Sıralamam şablonumdadır. Hiçbirisini eleyemediğimden şablonun miktarına göre eleme yapmadım. Dileyen beşli ganyan oynayabilir, alternatif teklere yönelebilir yada sıralamaya göre at silebilir. Şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır. (Üç ayak içinde yorumum aynı olacağından bu üç ayak için benzer cümleleri kurarak geçiyorum.)

.

3.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 8-ANGELETTA yı görüyorum.

 

Annesi bir CANDY COVE kızı ve bu anne BALÇİBİN, CELERİTAS gibi GR-1 Kısrak koşusu başta olmak üzere birçok GR-1 koşuda başarı sağlamış üst düzey isimleri vermiştir. Bu safkanlarla anneden kardeş olan COCCINELLE de KV ve GR koşularda 4.lüğü bulunan yetenekli bir kısraktı. Bu güçlü anne kan hattından gelmesinden dolayı ANGELETTA yüksek potansiyeli ile dikkat çekmektedir.

İki koşu koşan safkan ilk yarışında 3.lük, son koşusunda ise çok iyi bir dereceyle yakın ara 2.lik elde etmişti. Bu performansına göre İzmir de koşacağı ilk yarışında kazanırı çok yüksek ihtimal olarak not vermiştim.

Bugüne baktığımızda yetenekli rakipleri var ama içlerinden en formdası ve güçlü kan hattına sahip olmasından dolayı 8-ANGELETTA nın son koşu performansına yakın bir performansı sergilemesi halinde kazanmasını bekliyorum. BANKOMDUR.

(Rakip sıralamam 5,,3,4,7,,H şeklindedir.)

.

4.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 1-ROMEO yu görüyorum.

Kumun güçlü safkanı ROMEO önde istediği tempoyu kurabildiğinde kum pistte hemen her KV yarışı çok sert bir rakibe çarpılmadıkça kazanabilen bir yetenektir. Son koşusunda KAIZBERT in en güçlü oğlu GÜMBÜRGÜMBÜR e çarpılınca 2.likte kalmıştı. Genel olarak form durumu mükemmel olup, bugün çok fazla stili rakibi olmadığı koşuda istediği tempoyu kurması halinde çıktığı gibi bitirimesini yüksek ihtmal olarak görüyorum. Bu bakımdan kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

Son dönemde yeniden form tutan kalite safkan 4-KURTÇABEY ise rakibinin önde yıpratılması halinde düzlükte yapacağı etkili sprintiyle netice alabilir. Geniş kurguma rakip olarak ekliyorum.

.

5.AYAK:.Genel itibariyle gruba baskın üç at görüyorum. Bunlar 5-RİVELYA, 3-EXPRESSING ve 4-MC GREGOR dur.

Bu üçlü içinden de en çok tuttuğum safkan 5-RİVELYA dır. Hemen her tayı İzmir çiminde başarılı olan TOROK un tayıdır. Son dönemde kendini buldu ama mükemmel performansalr sergileyerek hemen her yarışında favori çıkacak seviyeye gelmiştir. Zaten son 5 yarışında 3 kez kazanmış 2 kez de tabela yapmış olması da herşeyi gösteriyor. Bu bakımdan etkili düzlük sprintini sahaya yansıtması halinde birinciliğin en güçlü adayı olarak gördüğümden 5-RİVELYA yı kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

Formu gruba yeterli potansiyeli safkanlar olan 3-EXPRESSING ve 4-MC GREGOR ikilisi de en ufak hata ve eksiklikte devreye girecek diğer safkanlardır.

.

6.AYAK:.Çok acayip bir program var. 1.2.6.ayaklar öyle denk gelmiş ki tamamen karambole artık kim formunda ise o kazanacak. Anlık forma göre farklı performanslar sergileyenler, kalabalıktan dolayı keskin virajlı İzmir çiminde trafik sorunlarınında olma ihtimalinden koşu her türlü ihtimale açıktır. Bu sebeple çok at yazıyorum. Sıralamam şablonumdadır. Hiçbirisini eleyemediğimden şablonun miktarına göre eleme yapmadım. Dileyen beşli ganyan oynayabilir, alternatif teklere yönelebilir yada sıralamaya göre at silebilir. Şans verdiğim isimler sırasıyla şablonumdadır. (Üç ayak içinde yorumum aynı olacağından bu üç ayak için benzer cümleleri kurarak geçiyorum.)

.

 

 

 

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.2,3,4,6,7,11,1,5,8

2.AYAK:.7,6,10,1,3,4,5,2,8,12,14

3.AYAK:.8 (ANGELETTA)

4.AYAK:.1,,4

5.AYAK:.5,,3,4

6.AYAK:.6,2,3,5,1,7,15,8,10,4,11,13

 
 

6'LI GANYAN(6/3/8/4/3/2) :4.813,63 TL

 

 

Z RAPORU

***Geneli itibariyle tutmasına çok yüksek ihtimal verdiğim ama totali geniş olan bir kurgu yayınladım. Dediğim gibi 1.2.6.ayaklarda zorlanmam buna en büyük etkendi. Diğer üç ayak bankom ve 2.atlarımın kazanmasıyla oldu. Kupon ufaltımı için alternatif bankolar öneriydi bunun dışında beşli ganyan yada sıralamaya göre eleme olabilir uyarısı yaptım. 4.at, 5.at, bankom, 2.at, 2.at, 2.at olarak şablonum tutması umarım sıralamya göre oyun kuranlara yardımcı olmuştur.

.


Okunma Sayısı: 2277

Yorumlar


  • alierdil

    06-10-2018 21:18

    Hocam oh be diyorum yaaa valla billa sonunda bende koydum sayenizde emeğinize sağlık ne verir acep

    Altın KIRBAÇ Tarafından Yorumunuza Verilen Cevap


    Altın KIRBAÇ

    2018-10-06 21:39:51

    Tebrik ederim

  • alierdil

    06-10-2018 21:23

    Offffffffffff offffffffffff offffffffffff işte budur ve aq

  • aslan

    06-10-2018 21:36

    Tebrik ederim Altın Kırbaç Bey. Ben bugün Ankara altılısını tercih ettim. İzmir i oynayamadım. Başarılarınızın devamını dilerim. Kısmet diyelim. İnşallah yakın zamanda yakalayamayanlara da makul bir şablonla yakalamak nasib olur diyelim.

    Altın KIRBAÇ Tarafından Yorumunuza Verilen Cevap


    Altın KIRBAÇ

    2018-10-06 21:40:19

    inşallah hocam, en büyük temennimiz ve uğraşımız o zaten

  • alierdil

    06-10-2018 21:53

    Ne dicem bilemiyorum altın kırbaç abi hayatım ilk defa bu kadar yüksek tutar tutturdum ve sadece 35 TL ve sizin sayenizde tekrardan emeğinize gözlerinize her yerinize sağlık devamı yarına insallah

  • 1453

    06-10-2018 22:36

    Tebrik ederim tutturanlarada hayırlı olsun benimde bugün üyeliğim bitmişti pazartesi yi bekleyim dedim kısmet değilmiş.Tekrardan tebrikler büyük usta

  • THE BEST

    07-10-2018 02:21

    Hayırlı Olsun Altın Hocam. Artık sadece İstanbul oynayacağım dedim. Cevap gelmiş :) Bana kısmet değilmiş demek. Bulanlara hayırlı olsun.

  • hakansorti

    07-10-2018 06:06

    tebrikler