29.01.2018 ADANA ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ

29 OCAK SALI ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

ADANA

7li plase oynayacak olanlar için 2,3,4 öneririm.

1.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 1-ÖZBATU yu görüyorum.

Çok yüksek kaliteye sahip üst klas bir safkandır. Son farklı galibiyeti ile klasını gösteren safkan bugünkü koşacağı türden rakiplerini birçok kez kolaylıkla geride bırakacak izlenimi vermiştir. Hatta zamanla piştikçe daha da üst grupları geride bırakabilecek bir safkan haline gelecektir.

Bugün tek sorun 60kg koşacak olması gibi gözüküyor. Eğer ki 60kg olmayı kaldırabilecek diyorsak banko yazabiliriz. Bu bakımdan kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

En ufak hata ve eksiklikte ise devreye girmesini beklediğim isimler ise sırasıyla 2-ŞUBARTAY, 5-DORU YİĞİT, 3-ŞİMŞEKBERK, 8-DOĞANŞAH şeklindedir.

.

2.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 6-KALAMENDO yu görüyorum.

DEDEM KARA, LADY DORA, LADY MUHTARRAM, EL GAMBO gibi çok klas isimlerin anneden kardeşi olması sebebiyle potansiyeli çok yüksek bir isimdir. Koştuğu üç koşusunda 2-2-3 performans sergileyerek oldukça başarılı yarışlar sergilemiştir.

İlk iki koşusunda yetenekli rakiplere çarpıldıktan sonra en son çok srt tempoda götürdüğü koşuda düzlüğe 5-6 boy önde çıkmış ama aşırı yüksek tempodan dolayı sonlarda adeta durmuştur. Bu koşudan ders çıkartıp biraz daha nefeslendirilerek koşması halinde maidenden çıkmaya oldukça yakın gördüğümden 6-KALAMENDO yu kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

Yine 2.3.lükte kalıcı şekilde koşması halinde ise kuponu biraz daha sağlama almak adına sırasyıla 1-BABA HANCI, 3-FEHİMBEY, 13-VARANEFE, 12-STEEL MAADOR, 4-GOOD MAN, 10-PURO, 7-KALKANDERELİ kuponuma ekleyerek bu ayağı geçiyorum.

.

3.AYAK:.Dişilere ait bu mücadelede klas çok sayıda safkan var. Ancak grubun üzerinde güç dediklerimin kaba kumu çime göre bir tık eksik, bu sebeple formda fit durumda ve kumu biraz daha etkili olan isimleride kurguma ekleyerk şöyle bir 2,6,10,5,11,7 sıralama oluşturdum. Ayrımsız şans vererek geçiyorum.

.

4.AYAK:.Günün en önemli koşusu GR-2 mücadelede kumun üst düzey isimlerini bir arada göreceğiz.

Önde istediği tempoyu kurabilecek olması gibi çok büyük bir gidişat avantajına sahip olan 3-GLOIN son düzlüğü önde sermayeli ve yıpranmamış şekilde dönmesi yüksek ihtimal olarak görünüyor. Ön gördüğüm gibi rahatlıkla istediği tempoyu kurması halinde, koşu gidişatından dolayı sahip olduğu avantajla düzlükte inadını da konuşturup rakiplerine direnerek çıktığı gibi bitirebilir. Bu sebeple kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO önerebilirler.

Önde boş bırakılmaması ve bundan dolayı yıpratılarak koşunun temposu da yükseklere çıkması halinde ise kum pistin çok üst düzey GR atları olan 1-BITCOIN, 4-HOT CHOCOLATE devreye girmesini bekliyorum.

.

5.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 5-KADHAN ı görüyorum.

Genel potansiyeli bakımından kısa ve orta mesafeli özellikle kum koşularında birçok GR KV koşu kazanma başarısı göstermiş üst düzey bir safkandır. Genel potansiyeli grubun üzerinde olup son dönem form durumu da gayet tatminkardır. Aprantilere ait bu koşuda tecrübeli ve yenekli bir apranti ile de start alacak olması ekstra avantajınadır.

İlk metrelerde öne düşüp temposunu kurabilirse bu grubu çok rahat geçmesini bekliyorum. Bunun içinde koşu gidişatına baktığımda ADİLABİ ve AKAĞAÇ gibi stili rakiplerini görüyorum. ADİLABİ nin kumu zayıf olmasından onu kaile almadan koşmasını bekliyorum. AKAĞAÇ ise önde dirançli bir kaçak at görürse ona yol verip arkasında gidebilir. Bu bakımdan KADHAN seri şekilde öne fırlarsa bariyere de yakın bölmeden koşuya başlayacağından temposunu rakiplerine kabullendirebilir.

Bu bakımdan istediği tempoyu kurması konusunda diğerlerine göre biraz daha tecrübeli aprantisi tarafından idare edileceğinden 5-KADHAN ın dişine göre rakipleri yanında kazanmasını bekliyorum. BANKOMDUR.

(Diğer alternatiflere yönelecek olanlar için rakip sıralamam 1,,3,6 şeklindedir.)

.

6.AYAK:.Bana aşırı derecede güven vermeyen daha doğrusu birisinin diğerine çok baskın performansa sahip olmadığını düşündüğüm güçleri birbirine yakın olan 12-STRONG BELIEF, 11-SNOWMAN, 6-FLASH FORWARD, 1-ALPERBEY, 3-BACHELOR DEGREES, 13-THE RED SEA, 4-BEHZATBEY şans vererek bu ayağı geçiyorum.

.

 

 

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.1,,2,5,3,8

2.AYAK:.6,,1,3,13,12,4,10,7

3.AYAK:.2,6,10,5,11,7

4.AYAK:.3,,1,4

5.AYAK:.5 (KADHAN)

6.AYAK:.12,11,6,1,3,13,4

 
 
 

Z RAPORU

***.


Okunma Sayısı: 1025

Yorumlar


  • istanbullu

    29-01-2019 13:36

    başarılar abicim

  • acilenger

    29-01-2019 21:49

    Sağolun sizin önerdikleriniz ile Adana içeride emeğinize sağlık