Hakkımızda

HAKKINDA ve İLETİŞİM


***At yarışları bizim gibi yarış severler için bir heyecan, farklı bir tutku olmuştur her daim. Asla kumar olmamıştır. Bahis sever değil yarış sever olmuşuzdur her daim. Bu doğrultuda hislerimizle hareket ederiz. Sevdiğimiz ata ve jokeye oynarız. Kazanacağını hissetmemize rağmen antipatik bulduğumuz için asla sevmediğimiz ata oynamayız. İddia ediyoruz; at yarışları, yarış analizi ekibiyle çok daha zevkli, keyif veren ve kazanırıcı bir hal alacaktır. Zira;

 

***Bu oyunu oynarken birçoğumuzda orijin merakı, (kim kimin kardeşi, satış bedeli nedir, kan hattında GR koşu kazanan akrabaları kimlerdir gibi) ilgimizi çeken ve okumaktan zevk aldığımız hususlar vardır. Elimizden geldiği, bilgimizin yettiği sürece bu tarz bilgileri paylaşıp keyifle okumanızı sağlayacağız.

 

***Koşudaki safkanların anlık form durumlarını, geçmiş başarılarını ve nasıl bir stile sahip oldukları gibi genel özelliklerini sizlerle paylaşarak, safkanlar hakkında çok daha geniş çaplı bilgilere sahip olmanızı sağlamaya çalışacağız.

 

***Ayrıca “her at, koşuyu gidişattan kazanır” ilkesine göre koşunu muhtemel gidişatını sizlerle paylaşarak, yarışları bir gün önceden izlemiş hissini yaşatıp, koşuları çok daha keyifli ve bilinçli bir şekilde izleyip, kurgularınızı çok daha profesyonel bir şekil oluşturmanızı için elimizden geleni sizlerle paylaşacağız.

 

***Zamanla bizleri tanıdığınızda, severek takip edeceğinizi ve vazgeçilmeziniz olacağımızı düşünüyoruz.
Tüm bu paylaşımlarımızı yılın büyük bölümünde ücretsiz olarak yaptığımızı bildirmek isteriz.

 

***Soru ve görüşlerinizi; sitemizde bulunan iletişim mesajlarından yada yarisanalizi@hotmail.com adresinden bizlere bildiriniz.