24.02.2019 ADANA (TUTTU - 392,45TL) ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ

24 ŞUBAT PAZAR ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

ADANA

7li plase oynayacak olanlar için öneririm.

1.AYAK:.İlk ayakta ciddi kilo farkları var ve uygun kiloya sahip isimleri biraz daha önde tutuyorum. Kilosu ağır olanlarda daha formda ve üst gruplardan geliyor. Bu sebeple bence at mat elenmez direk hepai yapıacak ayaktır. Bir at sileceğim ona da güç vermeyim diye hepsi yapıyorum sıralamam şablonumdadır.

.

2.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 5-ARTS MAN ı görüyorum.

Kuma yatkın kan hatlı safkan her yarış biraz daha üzerine koyarak aşama kaydediyor. Son koşusunda 2.olurken geçildiği rakibi bir sonraki koşusunu da kazanmayı başardı. Hemen arkasında 3.olan rakibi ise bir sonrakine maidene 10 boy farkla veda etti. Tüm bu vverilere göre ARTS MAN in artık maiden gruplara fazla olduğunu düşünüyorum.

Kısa dinlenme sonrasında aralıksız sürdürülen idmanları ile mükemmel forma ulaşan safkan bugün dişine göre rakipleri yanında lehine olan uzamış mesafede birinciliğin en güçlü adayı olarak görüyorum. Bu bakımdan 5-ARTS MAN i BANKO yazıyorum.

(Rakip sıralamam 9,2,1,3 şeklindedir.)

.

3.AYAK:.Bu tarz koşu şartlarına göre klas olan dişi safkanların mücadelesinde anlık performansa ve koşu gidişatındaki değişkenliğe göre birbirlerine hakimiyet sağlayabilecek isimlerin mücadelesini izleyeceğiz.

Bu sebeple anlık şartlara göre kazanan değişeceği koşuda fazlaca riske etmeden 7-HAFO, 9-VICTORY PROMISE, 8-MALONES, 6-ARROW, 5-SHERMAN OAKS sıralamasına göre bu ayağı geçiyorum.

.

4.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 2-UNZEN i görüyorum.

KIAZBERT in yetenekli taylarından birisi olan UNZEN son dönemde eski gücüne ulaşmış izlenimi veriyor. Bir önceki koşuda GR atları arasındaki 2.liği ile harika görünen tay son galibiyeti ile mükemmel forma sahip olduğunu göstermiştir. İnatçı karaktere sahip kan hattıyla dişine göre olan bu rakipleri yanında birinciliğe oldukça yakın gördüğümden 2-UNZEN i kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

En ufak hata ve eksiklikte ise 1-DORU YİĞİT, 4-ŞUBAR TAY, 5-ZÜBEYİR devreye girmesini bekliyorum.

.

5.AYAK:.Dİğerlerine göre bu pist ve mesafeye yatkınlığı ve son dönem form durumuna göre 3-BEY BORA ve 1-HEYMARJA ikilisi kazanmaya biraz daha yakın görüyorum. Bu ikili sonrasında grubun klas diğer isimleri olan 2-BABA CUVE ve 4-MAKAKVI de kurguma ekleyerek bu ayağı biraz daha sağlama alıyorum.

.

6.AYAK:.Bu pist ve mesafedeki başarılarına ve son dönem form durumuna göre 1-IŞKINAT, 4-GÖKTÜRK, 2-AKAĞAÇ üçlüsünü diğer rakiplerinden bir adım daha önde görüyorum. Bu üçlü sonrasında sürprizi yapabilecek performansa sahip olan 8-ATEŞ KRALLIĞI, 9-CÖMERT ÇOCUK, 5-LOKOMATİF geniş kurgumda şans verdiğim diğer isimlerdir.

.

 

 

ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.8,9,6,5,1,4,3,2

2.AYAK:.5 (ARTS MAN)

3.AYAK:.7,9,8,6,5

4.AYAK:.2,,1,4,5

5.AYAK:.3,1,,4,2

6.AYAK:.1,4,2,,8,9,5

 
 

6'LI GANYAN(3/5,7/3,6/1/1/4) :392,45 TL 

 

 

Z RAPORU

***.


Okunma Sayısı: 1631

Yorumlar