26.10.2019 ANKARA ve İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ

26 EKİM CUMARTESİ ANKARA ve İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ

ANKARA

7li plase oynayacak olanlar için öneririm.

1.AYAK:.Özellikle dikkat edilmesini önereceğim isim 8-BUDUNALP dir. Çime yatkın çok daha üst seviye grupların atıdır. Bazı sıkıntıları kısmen giderildi ve bu koşuya hedef yapıldı. Çim sezonu bitmeden birkaç yarış kazanmaya çalışacaktır sakın ihmal etmeyiniz derim.

BUDUNALP sonrasında baktığımızda grubun dengeli ve dönemsel form durumuna göre birbirlerine sürekli hakimiyetinin değiştiği güçteki safkanların mücadelesi olduğunu görüyoruz. Bu sebeple sırasıyla 4-İNANLIM, 5-ÖZPAR, 3-BERKUK, 7-İDEALİST, 2-TURBOCU, 6-ÖZREİS ekleyerek bu koşuyu biraz daha sağlama alarak geçiyorum. Varsa ek ilave tuttuğunuz isimler sürprizde ekleyebilirsiniz.

.

2.AYAK:.Maiden mücadele de son dönem form durumlarına ve sahip oldukları kan hatları bakımından diğerlerine göre biraz daha sivrildiğini düşündüğümden 4-HAFOCAN, 12-SPIRIT OF THE SKY, 5-ICONIC, 3-CARNATION, 9-Mİ MAJOR kazanma şansını yüksek gördüğüm isimler olup, kurguma bu isimleri ekleyerek geçiyorum.

.

3.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 1-GOOD CURRY i görüyorum.

Efsane safkan kendi jenerasyonun tartışmasız en üst düzey kuma atı olarak hafızalardaki yerini alacaktır. Ciddi derecedeki tendon problemine rağmen bu başarıları ile acaba %100 olsaydı ne yapardı sorusunu sordurmuyorda değil. Yaşı da ilerleyen safkan bir koşu önce İstanbul da kötü performansı ardından pistlere veda kararı almıştı ama sezon sonuna doğru GR-1 ANKARA KALESİ koşusu galibiyeti ile koşu hayatını ışıklı bitirme kararı alınmıştı. Bu doğrultuda son koşusuna hazırlık amacıyla çıktı ama çok kolay ve farklı kazanmayı başarmıştı.

Bu koşusu sonrası artan kondisyonu ve çok daha hazırlıklı vaziyette tam hedef yapılarak hazırlandığı (ekibi sözünden dönmezse) jübile koşusunda çıktığı gibi bitirmesini çok yüksek ihtimal olarak görüyorum. Bu bakımdan 1-GOOD CURRY i kuponuma BANKO olarak yazıyorum.

(Rakip sıralamam 6,,,H şeklindedir.)

.

4.AYAK:.Kumda 6 kez koşup 4 kez kazanan ve kumda 8 kez koşup 4 kez kazanan üst düzey koşu performansına sahip 2-FIRE OF WORLD ve 4-NO WAY OUT ekürileri devam eden mükemmel form durumları ve grubun geneline göre baskın olan koşu performansları ile bir kez daha kazanmaya yakın gördüğüm safkanlardır. Bu bakımdan kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilrler.

Ekürilerden sonra hep çim koşmuş olsa da kuma daha yatkın kan hatlı 3-HASANET ve ilk koşusu sonrasında katıldığı iki kum yarışını da çok farklı kazanarak göz kamaştıran 5-TRİLYA koşuda ön planda şans verdiğim isimlerdir.

.

5.AYAK:.Dişilere ait olan bu GR koşuda mükemmel form durumuna sahip olan bitirici sprinter 1-FLASHING GIRL, kaba kum performansını çok beğendiğim bir diğer bitirici sprinter 10-SUVLA POINT ve üstün sürat özelliğine sahip olan 9-INNOVATION koşuda ön planda şanslı gördüğüm isimler olup, bu isimler sonrasında sürprizde de 5-PRINCESS DI, 2-FLYING BIRD, 3-HAFO şans vererek bu ayağı geçiyorum.

.

6.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 1-AMBUSHER ı görüyorum.

Koştuğu 5 yarışında da adından söz ettirip tabela yapan safkanın en güzel özelliklerinden biriside şudur ki çim kum sentetik demeden her pistte başarılı oldu. Bugün son dönem performansının buradaki rakiplerine fazla olduğunu düşündüğümden, devam eden mükemmel form durumu ile benzeri performansı bir kez daha sergilemesi halinde kazanmasını yüksek ihtimal olarak görüyorum. Bu bakımdan kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

En ufak hata ve eksikliğinde devreye girmesini beklediğim diğer isimler ise 8-NAZARE WAVE, 3-BLACKBOARD, 5-BUMBLE BEE şeklindedir. Bu isimlere ilaveten 1 i yıkacaksak eğer varsa sürprizde tuttuğunuz bir isim eklemenizi öneririm.

.

 

 

1.ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.1 (BAŞAR)

2.AYAK:.2,4,7,,3,1

3.AYAK:.3 (MINE OF FIRE)

4.AYAK:.8,4,5,3,7,2,6

5.AYAK:.4,12,5,3,9

6.AYAK:.1 (GOOD CURRY)

 

 

2.ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.8,4,5,3,7,2,6

2.AYAK:.4,12,5,3,9

3.AYAK:.1 (GOOD CURRY)

4.AYAK:.2,,3,5

5.AYAK:.1,10,9,,5,2,3

6.AYAK:.1,,8,3,5

 
 

 

Z RAPORU

***.

 

 

 

*********************************************************************

 

 

İZMİR

7li plase oynayacak olanlar için öneririm.

1.AYAK:.Önceki ekibinde birçok kez tek önerdiğim 4-PARAMPARÇA el değiştirdikten sonra yeni ekibimde istenen seviyeye geldi ve son üç koşusunda iki kez galibiyet çıkarttı. Bugün devam eden mükemmel form durumu ile ideal pist ve mesafesinde bir kez daha start alacağından birinciliğin en güçlü adayı olarak görüyorum.

Çimde çok daha etkili olan yüksek potansiyelli 2-BAVO BRAVO, son koşusunu kazanan uygun kilolu 7-DI FORCE, genel performansı bu grubu geçmesine yeterli olan 3-ROCKY FORK MNM ve uygun kiloya sahip son dönem başarılı koşuları bulunan 7-FILIBELI ön planda tuttuğum isimler olup sürprizde de 1-INVINSIBLE WOMAN, 8-ALFA FORCE şans vererek bu ayağı geçiyorum.

.

2.AYAK:.Düzelmtek olan 10-KARA ŞÖVALYE başta olmak üzere, formu tatminkar olan kilosu müsait etkili jokeyli 8-SARAY CARİYESİ, son dönem mükemmel form durumuna ulaşmış uygun kilolu 11-DENİZ KÖPÜĞÜ, genel performansı bakımından grubun sivrilen isimlerinden olan 4-MANİLYA, 9-GÜNIŞIĞI ön planda şanslı gördüğüm isimler olup sürprizde de 6-KÜRŞATBABA, 1-ESERALP, 2-YÜREKLİ TAY şans vererek bu ayağı geçiyorum.

.

3.AYAK:.Maiden mücadele de genel itibariyle bakığımızda performansı iç açıcı olan tay sayısı yok denecek kadar az seviyededir. Bu vasat topluluk içerisinde çim pistteki tüm yarışlarında adından söz ettirip 5 koşusunda da tabela yapıp bunların üçünden 2.lik çıkartmış olması bugün bu gruptaki rakiplerine çok fazla olmasından 4-DRİNA nın normal şartlar altında, şimdiye kadar sergilediği performansına yakın bir koşu çıkartması halinde kazanması gerekmektedir.

Bu bakımdan 4-DRİNA yı grubun vasatlına da güvenerek BANKO olarak yazıyorum.

.

4.AYAK:.KV-8 mücadele de koşan atlardan 6 niye burada var anlamadım. Herhalde bir umut 4 at koşarda 4.lüğü garanti olur umuduyla kaydı yaptı. Diğer 5 safkana bakarsak eğer, 1-AVUKAT mükemmel form durumuna sahiptir. 3-BEHRAMKALE önde az biraz boş bıakılsın çıktığı gibi bitirir. 2-ORADİNARIO genel potansiyeli bakımından grubun klas isimlerinden birisi ve tam kantarmasına uyacak jokeyi bulmuş. 4-TURKISH LEGEND son koşusu öncesinde üst üste 3 galibiyeti bu rakiplere yeterlidir. 5-WOUNDED de son dönem performansında buradaki birçok rakibini geride bırakmışlığı bulunuyor. Hal böyle olunca da eleme yapamadan bu 5 safkana eşit şekilde şans verilip geçilmesi taraftarıyım.

.

5.AYAK:.Kazanmaya en yakın isim olarak 5-GÜVENİMSİN i görüyorum.

Annesi sorunlarından dolayı çok az start aldı ama çok kalite bir kısrak olan TARABYA nın kızıydı. Aynı zamanda GR koşularda söz sahibi olmuş BİRCE nin de öz kız kardeşiydi. Bu güçlü kan hattından dolayı tayı GÜVENİMSİN de yüksek potansiyele sahip bir safkandır. İlk koşusunu kimseyi yanına yaklaştırmadan farklı ve dereceli kazanırken göz kamaştırdı. Bu görüntüsüyle İzmir pistinin sivrilen güçlerinden birisi olacak izlenimi vermiştir. Bugün rakipleri biraz daha sertleşti ama genel potansiyelinin bu grubun üzerinde olduğunu düşündüğümden artan tecrübesi ile kazanmasını yüksek ihtimal olarak gördüğümden 5-GÜVENİMSİN i kuponu ufaltmak isteyenler veya alternatif arayanlar BANKO yazabilirler.

En ufak hata ve eksikliğinde devreye girmesini beklediğim diğer klas isimler ise 2-GLABELLA, 4-MR NOBODY şeklinde olup geniş kurgumda şans veriyorum.

(Sürprizde yeri olanlar 6,3,,,8,1 ekleyebilirler.)

.

6.AYAK:.Maiden mücadele de bir dönemin iz bırakanlarından SON OF SUN ın anneden kardeşi olması sebebiyle çok yüksek potansiyele sahip olan 8-RUNNER SUN en son 4.olurken canlanma sinyalleri vermiş olmasından birinciliğin en güçlü adaylarından olarak görüyorum.

Çok iyi bir ekip tarafından bakıman kan hattı güçlü son 2.liği tatminkar 7-PIECE OF FIRE, çimdeki 3.lükleri tatminkar olan 2-BULL HEAD, ilk koşusu olmasına rağmen çok güçlü kan hattına sahip olan 14-BABA BEYHAN ön planda şans verdiğim isimler olup sürprizde de 11-MERMAID, 13-TWIST LADY şans vererek bu ayağı geçiyorum.

.

 

 

1.ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.3,4,2,1

2.AYAK:.10,,1,5,2

3.AYAK:.1,2

4.AYAK:.4,2,7,3,6,,1,8

5.AYAK:.10,8,11,4,9,,6,1,2

6.AYAK:.4 (DRİNA)

 

 

2.ALTILI GANYAN ŞABLONUM

1.AYAK:.4,2,7,3,6,,1,8

2.AYAK:.10,8,11,4,9,,6,1,2

3.AYAK:.4 (DRİNA)

4.AYAK:.1,3,4,2,5

5.AYAK:.5,,2,4

6.AYAK:.8,7,2,14,,11,13

 
 

 

Z RAPORU

***.

 


Okunma Sayısı: 1198

Yorumlar


  • istanbullu

    26-10-2019 16:27

    başarılar abicim

  • Mamikiye

    26-10-2019 21:15

    İlk 2 ayak izmir kafa atları tek yazsak altılı üste.yorumlar harika.kurguyu yanlış yaptık.son ayak 8 de kafa atı.altılıyı yakalamak işten bile değilmiş.tbr ler üstat

  • Mamikiye

    26-10-2019 21:17

    İlk altılı izmir dirina dan yattım.mert çelik in yanlış binmesi ve kendine aşırı güvenmesi altılıdan etti bizi.